Christian Redl

Christian Redl

Mijn naam is Christian Redl, ik kom uit Oostenrijk en ik heb 11 wereldrecords in free diving – de meeste onder ijs. Mijn eerste record was in 2003, free diving onder ijs, op afstand en tijdens dat record ontdekte ik mijn liefde voor free diving onder ijs. Het is heel bijzonder, niet alleen het koude water, ook de mentale situatie is heel bijzonder.

Ik heb echt een hekel aan koud water, grappig toch, maar het is waar! Omdat ik mijn Thermalution verwarmingsvest ken en gebruik, is het veranderd. Nu kan ik veel langer in het koude water blijven – onder ijs hebben we 2 graden! En deze feit is erg belangrijk voor mij, als ik langer kan blijven zonder onderkoeld te raken, kunnen we veel meer foto’s en videoclips maken.

Mijn eerste ervaring met Thermalution was terug in de winter van 2019, we schoten de hele dag een commerciële dag op een bevroren meer, dankzij Thermalution overleefde ik het. Daarom zou ik Thermalution ook zeker aan andere gebruikers adviseren. het belangrijkste tijdens duiken of freediving is de lichaamstemperatuur, bevriezing tijdens het duiken of freediving is niet grappig en gevaarlijk! Daarnaast is het vest ook heel gemakkelijk te gebruiken en je kunt het gebruiken wanneer je het nodig hebt. Tijdens het maken van films gebruik ik hem ook. Het is daarbij vaak veel wachten en dankzij Thermalution is mijn lichaam heerlijk op temperatuur wanneer het show time is. Het verbazingwekkende is de infraroodkop naar mijn lichaam. Zelfs de laagste temperatuur is meer dan genoeg om mijn lichaam te verwarmen en aangezien het op het rug gedeelte zit, het belangrijkste lichaamsdeel om te verwarmen, werkt het juist zo goed. Het is super makkelijk te gebruiken, ideaal en compact mee te nemen. Zeker als je al heel veel duikspullen mee moet dragen, past het goed in je duiktas.
Ik gebruik mijn Thermalution eigenlijk altijd wel. Zowel tijdens mijn recordpogingen, maar ook tijdens mijn cursussen en zoals ik al eerder zei, ook tijdens het shooten van foto’s of video’s. Het heeft dus veel veranderd, want de tijd dat ik nu in het water kan blijven is veel langer geworden zonder dat ik gelijk bevries. Thermalution is dus voor mij een echte must-have geworden en ik ben er erg blij mee.    

Producten

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Thermalution Europe

Powered by Sealife Benelux B.V. is de importeur/distributeur van Thermalution producten voor een groot aantal landen in Europa. 

 

nl_NLDutch