Jürgen Peere

Jürgen Peere

Mijn naam is Jürgen Peere, ik kom uit België (West-Vlaanderen) en duik sinds 1991. Sinds 2007 heb ik een duikshop in Brugge. 2007 is ook het jaar dat ik ben begonnen duiken met rebreathers. Hierdoor werden de duiken uiteraard langer. En door de aard van het water (lees koud water) in onze regio is het niet altijd aangenaam om deze lange en diepe duiken te doen.

Sinds een jaar of 5 maak ik gebruik van mijn Thermalution Yellow Grade Plus vest. Deze wordt gebruikt onder een droogpak en werkt perfect met de afstandsbediening boven op het pak. Door de Thermalution ben ik ook kunnen afstappen van de dikke onderpakken wat behoorlijk aangenaam is. Wat Thermalution onder andere onderscheidt van de andere verwarmingssystemen is dat ik geen extra lood mee hoef te nemen, dit omdat het geen drijfvermogen heeft.  Een ander verschil is dat andere systemen enkel de buitenkant van de duiker verwarmen door als een soort elektrisch deken te werken, terwijl de infrarood van de Thermalution echt het lichaam binnen straalt en super aangenaam is.

Regelmatig doen ik en mijn buddy’s duik trips naar de koudere wateren zoals vorig jaar naar Malin Head in Ierland. Daar hebben we een week op diepe wrakken gedoken. Deze wrakken liggen allemaal tussen de -60m en -120m. Daar kwam tijdens de lange decompressie stops van rond de 2-3u de Thermalution uiteraard goed van pas. De grotere dieptes vormen ook geen probleem voor de controller. Deze blijft gewoon werken.

Tijdens de duiken op de Noordzee voor de Belgische kust wordt de Thermalution altijd meegenomen om dan te gebruiken bij de decompressie stops. Ik doe het vest trouwens altijd aan tijdens de duiken, het neemt niets van plaats in en zo ben ik zeker dat ik de kou altijd voor blijf.

Door de aard van de technologie die Thermalution gebruikt, namelijk infrarood, is het bijzonder prettig om de warmte te voelen tijdens de lange duiken. Ik ben er ook van overtuigd dat het mijn gezondheid op de lange duur ten goede zal komen.

Het is een echte aanrader en heb dit dus al veel aangeraden aan klanten en vrienden. Deze zijn allemaal laaiend enthousiast en raden het op hun beurt ook aan bij hun vrienden.

Producten

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Thermalution Europe

Powered by Sealife Benelux B.V. is de importeur/distributeur van Thermalution producten voor een groot aantal landen in Europa. 

 

nl_NLDutch