Testimonials

Marion Haarsma

Marion Haarsma

Ik ben Marion Haarsma. Vroeger was ik altijd al een koukleum. In 2011 mocht ik een Thermalution vest lenen en wilde ik het niet meer teruggeven!

Lees meer
Daniel Schmid

Daniel Schmid

Ik ben altijd al een duiker geweest sinds ik terug kan denken aan mijn jeugd. Het warme en veilige bad werd echter verwisseld met adembenemende oceanen, heldere bergmeren en diepe technische duiken.

Lees meer
Bruno Tüscher

Bruno Tüscher

Duiken in Zwitserland? Oh ja … ons prachtige Alpenland biedt enkele van de absoluut meest spectaculaire duikgebieden van Europa. Maar één ding moet je weten, onze mooie wateren zijn helaas ook behoorlijk koud.

Lees meer
Peggy Zimmer

Peggy Zimmer

Ik gebruik nog maar een paar weken een Thermalution verwarmingsvest en handschoenen. Sindsdien maken beide voor mij deel uit van elke duik.

Lees meer
Bruno en Janny Bosman

Bruno en Janny Bosman

Wij zijn Bruno en Janny Bosman en wonen in Nederland. Vanaf 2013 zijn wij fanatieke Thermalution gebruikers. De Yellow Grade is onze favoriet en gebruiken wij intensief in de wintermaanden.

Lees meer
Marloes Otten

Marloes Otten

Als natpak duiker vond ik duikers met een droogpak in de winter watjes. Toen ik zelf eenmaal een droogpak had, vond ik mensen met een warmtevestje maar watjes. Nu ik zelf een warmtevestje heb, vind ik mezelf vooral slim…

Lees meer
Martin Zeschke

Martin Zeschke

Mijn naam is Martin Zeschke en ik ben woonachtig in Duitsland. Ik denk dat het 2 jaar geleden is dat ik de Thermalution verwarmingsvesten ontdekte.

Lees meer
Karin Brussaard

Karin Brussaard

Mijn naam is Karin Brussaard en vanaf de dag dat Thermalution in Nederland geïntroduceerd werd, gebruiker van dit product en zeer enthousiast.

Lees meer
Jürgen Peere

Jürgen Peere

Mijn naam is Jürgen Peere, ik kom uit België (West-Vlaanderen) en duik sinds 1991. Sinds een jaar of 5 maak ik gebruik van mijn Thermalution Yellow Grade Plus vest.

Lees meer
Christian Redl

Christian Redl

Mijn naam is Christian Redl, ik kom uit Oostenrijk en ik heb 11 wereldrecords in freediving – de meeste onder ijs. Mijn eerste record was in 2003, freediving onder ijs.

Lees meer

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Thermalution Europe

Powered by Sealife Benelux B.V. is de importeur/distributeur van Thermalution producten voor een groot aantal landen in Europa. 

 

nl_NLDutch