Karin Brussaard

Karin Brussaard

Mijn naam is Karin Brussaard (links op de foto) en vanaf de dag dat Thermalution in Nederland geïntroduceerd werd, gebruiker van dit product en vanaf diezelfde dag zeer enthousiast. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld. 

In de beginperiode was ik een fanatieke duiker in Nederland. Het water is daar in de winter erg koud. Voordat ik Thermalution gebruikte kon ik hooguit 30 minuten duiken. Met het vest redt ik nu makkelijk een uur. 

De laatste jaren is het duiken in Nederland geminimaliseerd maar maakt ik jaarlijks een trip in de winter naar Noorwegen om te snorkelen met orka’s. Iedereen om mij heen riep in het begin: jij, de grootste koukleum die er is, snorkelen in Arctische wateren? Onmogelijk! Ik zag er de eerste keer dus om die reden ook als een berg tegenop om vijf uur lang afwisselend in een zodiac en in het water te zijn met een buitentemperatuur van ver onder nul en een watertemperatuur van net boven het vriespunt. Maar… Het Thermalution vest maakt dit avontuur dragelijk en vol te houden. Is het koud om te snorkelen in de Artic? Uiteraard! Maar dankzij Thermalution is de kou te dragen en kan ik genieten van dit prachtige avontuur.

Producten

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Thermalution Europe

Powered by Sealife Benelux B.V. is de importeur/distributeur van Thermalution producten voor een groot aantal landen in Europa. 

 

nl_NLDutch