Bruno Tüscher

Bruno Tüscher

Mijn naam is Bruno Tüscher en ik ben mede-eigenaar van een van de grootste duikcentra in Zwitserland – TSK Zürich (Tauchsport Käser Zürich AG), actieve PADI-duikinstructeur. Natuurlijk breng ik veel tijd door in onze prachtige meren en rivieren, die in de winter meestal niet boven de 6 graden watertemperatuur komen. Droogpakduiken is dus een absolute must. Maar zelfs met vier dikke onderpakken was het plezier voor mij na 30 minuten duiken grotendeels voorbij, omdat de kou door mijn kern ging.

Maar toen ontdekte ik de Thermalution Yellow Grade en kon ik het aangenaam warme gevoel op het bovenlichaam in het begin niet geloven. Ik had het gevoel dat ik tijdens de duik de verwarmde stoelen uit de auto haalde. Sinds deze revolutionaire ervaring duik ik bijna elke derde dag midden in de winter en geniet ik tot wel een uur lang van comfortabele duiken zonder een ooglid te knipperen! Ook heb ik veel minder lood nodig dan bij de vele dikke lagen die ik voorheen onder het droogpak droeg.

Ik begin meestal op het eerste heat-niveau, dat me meestal 35 minuten warm houdt, dan het tweede niveau nog eens 20 minuten en dan is er zelfs een derde niveau als de duik gewoon te mooi is om hier nu mee te stoppen. De afstandsbediening van de verwarming, die van buitenaf te bedienen is, is ronduit ingenieus. Hoe cool is dat? Last but not least – als ik uit het water kom en er buiten winterse temperaturen zijn, blijft de Thermalution gewoon op het laagste niveau werken. Invriezen behoort tot het verleden!

Natuurlijk hebben mijn lieve duikmaatjes en klanten gemerkt dat ik nu een van de lachende Thermalution-duikers ben. Leuke bijkomstigheid, bij TSK Zurich verkopen we de Yellow Grade vesten als warme broodjes.

 

Producten

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Thermalution Europe

Powered by Sealife Benelux B.V. is de importeur/distributeur van Thermalution producten voor een groot aantal landen in Europa. 

 

nl_NLDutch