Nieuws

Thermalution bestaat niet meer

Na het overlijden van de eigenaresse van het bedrijf Petatech, de maker van het Thermalution product, hebben de erfgenamen besloten het bedrijf te elimineren. Daarmee is in 2022 een eind gekomen aan de productie van Thermalution verwarmingsvesten en houdt het merk op met bestaan.
Thermalution Europe heeft een waardige opvolger gevonden in Venture Heat, een vergelijkbaar product van een andere fabrikant. U kunt hiervoor terecht bij Venture Heat Europe. Meer informatie op onze nieuwe Website: www.ventureheat.eu Venture Heat is niet hetzelfde bedrijf als Thermalution, maar een ander bedrijf, met een soort vergelijkbaar product. Zij hebben niet de middelen om services te verlenen aan Thermalution producten.

Er is nog een beperkte voorraad aan Thermalution verwarmingsvesten, accessoires en reserve onderdelen beschikbaar. Voor service en vragen over Thermalution kunt u mailen naar: info@thermalution.eu Zolang als mogelijk, zullen wij de Thermalution gebruiker voorzien van de benodigde service. Deze service is alleen mogelijk voor de Europese landen.

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Thermalution Europe

Powered by Sealife Benelux B.V. is de importeur/distributeur van Thermalution producten voor een groot aantal landen in Europa. 

 

nl_NLDutch